Moscou

Putin salva un equip de televisió rus de les urpes d'un tigre

El primer ministre rus, Vladímir Putin, ha salvat un equip de la principal televisió del país, Rossiya, de les urpes d'un tigre de Sibèria. Putin estava participant en una missió de recuperació d'aquesta espècie amenaçada, quan un dels tigres ha intentat agredir el periodista i el càmera. El primer ministre rus i exagent del KGB li ha disparat un dard tranquil·litzant, un gest que un dels periodistes ha agraït davant de les càmeres.

Actualitzat

L'home fort de Rússia, Vladímir Putin, ha participat, juntament amb un equip d'investigadors, en la supervisió del programa de defensa del tigre de Sibèria, una espècie amenaçada. Just quan Putin arribava al punt del parc nacional siberià on començava la campanya de control, un tigre s'ha escapat i ha corregut directe cap a un equip de periodistes i càmeres de la televisió russa Rossiya, la més important del país.

Putin, exagent del servei secret soviètic, ha disparat un dard de tranquil·litzants a l'animal i això és el que han reflectit els periodistes a l'informatiu de la tarda.

Després de l'incident, Putin s'ha ajupit, ha mirat els ullals del tigre i ha ajudat els investigadors a col·locar-li un aparell de seguiment al coll. El primer ministre rus ha aprofitat aquesta missió per agrair la col·laboració dels experts occidentals en la recuperació del tigre siberià, el més gran que actualment viu en llibertat. "En primer lloc hem d'agrair als nostres col·legues nord-americans i europeus per implicar-s'hi en aquests moments difícils per Rússia, quan ningú hi presta atenció", ha dit.

Anar al contingut