Madrid

El principal arquitecte de Windows 95 admet que s'ha passat a Mac per sempre més

El principal arquitecte de Windows 95, Satoshi Nakajima, ha admès que des de fa dos anys no toca un PC i que s'ha passat per sempre més a Mac perquè "té un valor emocional gairebé addictiu". El seu primer contacte amb els Mac tenia per objectiu investigar-los com a producte de la competència, fins que no només en va quedar seduït, sinó que ha creat la seva pròpia companyia, Big Canvas, dedicada a desenvolupar aplicacions per l'iPhone.

Actualitzat

En una entrevista a Cult of Mac, Nakajima explica que "inicialment" va començar a conèixer els productes d'Apple "com un competidor i per comprendre per què algunes persones s'impliquen tant" en els seus productes. "Crec que ho vaig entendre. Tenen algun tipus de valor emocional que és molt fort, molt atractiu i gairebé addictiu."

El mes d'abril passat, l'enginyer va crear la seva pròpia empresa i va inventar la seva primera aplicació per a l'iPhone. Es tracta de Photoshare, un programa per compartir fotografies que ja es pot descarregar a l'App Store.

Satoshi Nakajima va treballar durant gairebé 14 anys per Microsoft, on es va convertir en el principal arquitecte dels Windows 95 i 98 i va supervisar el desenvolupament de les versions 3.0 i 4.0 d'Internet Explorer. En aquesta companyia es va convertir en el treballador amb la tercera quantitat més gran de guanys en drets de propietat intel·lectual.

Anar al contingut