Barcelona

Barcelona acull el primer curs de tot l'Estat de conducció segura per a motos grans

La inexperiència en el domini de les motos de gran cilindrada s'apunta com un dels problemes en alguns accidents de trànsit. Ara, una autoescola especialitzada per a motos ha posat fil a l'agulla per ajudar a aprendre a conduir aquest tipus de vehicles. Barcelona ha estat l'escenari del primer curs de l'Estat de conducció segura per a motos de gran cilindrada. Més de 40 persones han assistit a la cita, que es repetirà el 20 de setembre. Les associacions de motoristes feia temps que ho demanaven, i ara reclamen que se subvencioni.

Actualitzat

Els motoristes amb carnet ja tenen un curs especialitzat per a ells. Tant els principiants com els conductors amb experiència poden aprendre a portar la moto de forma segura. L'autoescola Motoescuela ha impartit a Barcelona el primer curs exclusivament per a motos per millorar la conducció.

El curs dura un dia i es divideix en dos nivells. El primer, més teòric, està enfocat als que acaben de treure's el carnet i serveix perquè l'alumne agafi confiança per conduir per ciutat. El segon, més pràctic, és per als que ja en saben i volen perfeccionar la conducció per carretera. A la primera edició del curs s'hi han apuntat unes 40 persones, totes provinents del món de la moto i membres de l'administració i associacions relacionades amb el món del trànsit en general. Tots els participants l'han avaluat de manera molt positiva.

De moment aquesta edició ha estat promocional. En breu s'obriran inscripcions per al pròxim curs de conducció i seguretat vial, que ja té data: el 20 de setembre.

Anar al contingut