Hoquei patins

La selecció catalana d'hoquei patins es classifica per a les semifinals de la Copa Amèrica

La selecció catalana d'hoquei patins ja té assegurada la classificació per a les semifinals de la Copa Amèrica. Ara només li falta saber amb qui s'enfrontarà. Aquesta matinada, l'equip de Jordi Camps ha jugat dos partits. En el primer ha guanyat davant el Brasil per un contundent 8-0. I en el segon ha patit molt més, però ha superat l'Argentina per 4-3. Avui, Catalunya s'enfrontarà a l'Uruguai, en un partit sense cap importància.

Actualitzat

Gran enfrontament contra l'Argentina, en què l'eficàcia catalana ha estat determinant. Roca ha inaugurat el marcador en la primera part, i a continuació ha fet una gran jugada, que ha completat en gol Bancells. Gran actuació del porter Jaume Llaverola, que a l'inici de la segona part ha vist com els àrbitres donaven per bo un gol, tot i que la bola sembla que no havia entrat. (2-1)

La reacció catalana ha estat fulminant. Primer ha marcat Mulet, i després ho ha fet Lladó. L'Argentina no s'ha rendit, i dos gols, de Reinaldo García i Lucas Ordoñez, han posat emoció i, sobretot, molta intensitat al final.

La selecció catalana tancarà aquesta fase amb un partit intranscendent contra la selecció de l'Uruguai.