Torre de Cabdella

L'Ajuntament de Torre de Cabdella estudia denunciar Martinsa-Fadesa

L'Ajuntament de Torre de Cabdella, al Pallars Jussà, està estudiant denunciar l'immobiliària Martinsa-Fadesa per incompliment de contracte. Ara per ara, no saben què passarà amb el projecte que s'havia de fer a la zona amb 900 habitatges, una estació d'esquí, 2.000 places hoteleres, un camp de golf, un "spa", una zona comercial, un centre de convencions i altres serveis que formaven part d'un ambiciós projecte urbanístic per a la Vall Fosca.

Actualitzat
D'aquest pla només s'han iniciat les obres d'un centenar de vivendes i els veïns temen que la suspensió de pagaments de Martinsa paralitzi aquest projecte que havia de dinamitzar tota la vall i generar llocs de treball. De moment les obres continuen amb una aparent normalitat tot i que Martinsa-Fadesa presentava una petició de concurs de creditors al jutjat mercantil després que les entitats financeres s'han negat a concedir-li un nou crèdit. Ara haurà de ser el jutge qui decideixi el futur d'aquest complex.

250 habitatges a l'Aldea

A l'Aldea, al Baix Ebre, s'hi havia de construir un miler d'habitatges a la urbanització Mirador de l'Ebre. N'hi ha uns 250 a punt d'acabar, que s'havien d'entregar a finals d'any. Des de l'Ajuntament, es confia en què també s'acabin la resta d'habitatges, però afirmen que amb aquesta suspensió de pagaments han perdut 4 milions d'euros en concepte de llicències d'obra i s'ha perdut la possibilitat de crear 300 llocs de treball indirectes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut