Tarragona

Dos vehicles que feien una cursa il·legal atropellen dos mossos quan intentaven saltar-se un control

Dos agents dels Mossos d'Esquadra han estat atropellats aquest diumenge al matí a Tarragona, quan dos vehicles que feien una cursa il·legal s'han intentat saltar un control d'alcoholèmia. La policia catalana ha detingut dos joves de 19 i 20 anys i un menor, veïns del Vendrell. Se'ls imputa un delicte de conducció temerària i negativa a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos nois i un menor d'edat per atropellar en un control d'alcoholèmia a Tarragona dos agents de la policia catalana, un dels quals continua hospitalitzat amb ferides greus, encara que no es tem per la seva vida.

Diversos efectius dels Mossos d'Esquadra es trobaven a un quart de vuit del matí fent un control preventiu d'alcoholèmia a la carretera C-31b, a l'altura de Tarragona, quan s'han vist sorpresos per dos vehicles que circulaven en paral·lel i a tota velocitat, fent una cursa il·legal.

Un dels cotxes ha pogut frenar a temps, però l'altre, conduït per un veí del Vendrell de 20 anys, ha acabat atropellant dos agents.

Un policia de la unitat de trànsit ha pogut esquivar el vehicle i només ha rebut un cop a la cama, pel qual ja ha estat donat d'alta, però un altre agent, de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), ha rebut de ple l'impacte del cotxe. L'agent de l'ARRO l'han traslladat ràpidament a l'hospital, on està ingressat amb ferides greus, encara que no es tem per la seva vida.

El conductor del vehicle infractor l'han arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària amb resultat de lesions greus i per negar-se a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

Al conductor de l'altre turisme, de 19 anys i resident al Vendrell, també se li imputa la conducció temerària i la negativa a fer-se la prova d'alcoholèmia, i també l'han detingut.

En un dels vehicles també hi anava un menor, que ha estat arrestat per atemptat contra els agents i que aviat passarà a disposició de la fiscalia de menors.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut