Lloret de Mar

El cadàver trobat a Lloret és el de la turista italiana desapareguda

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que el cadàver trobat a Lloret de Mar és el de Federica Squarise, la turista italiana de 23 anys desapareguda la setmana passada al municipi gironí. El cap de la unitat territorial d'investigació dels Mossos a Girona, Jordi Bascompte, ha explicat que la noia va morir fa tres o quatre dies, però no ha pogut confirmar si des d'aleshores el cos era al lloc on l'han localitzat. El cos era en una zona de matolls a prop del CAP de Lloret i de la discoteca Hollywood. La jove, que estava de vacances amb una amiga, va desaparèixer la matinada de l'1 de juliol després de sortir d'un bar. Un tatuatge i un brillant que duia en una dent haurien permès identificar-la.

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra ja donaven per fet que el cadàver localitzat pertanyeria a la turista italiana desapareguda a Lloret de Mar la nit de l'1 de juliol. La confirmació definitiva l'ha donat el cap de la unitat territorial d'investigació. Els germans de la víctima n'havien de fer el reconeixement del cos, prova que no s'hauria dut a terme a causa de l'estat de descomposició. Així ho ha assegurat el diari italià "Il Corriere della Sera". La noia trobada morta tenia un tatuatge darrere l'orella dreta i un brillant en una dent com els que tenia Federica. L'autòpsia que li practicaran a l'Institut Anatòmic Forense de Girona haurà d'aclarir les causes exactes de la mort de la jove.

Investigació oberta

Els Mossos han interrogat diverses persones que haurien coincidit amb la noia aquella nit i han analitzat les imatges de les càmeres de seguretat que hi ha als carrers de Lloret. Segons l'advocat de la família, s'haurien agafat mostres d'ADN d'un noi uruguaià que és qui hauria vist la noia per última vegada.

L'autòpsia haurà d'aclarir la causa de la mort de la jove, un cop la unitat de subsòl dels Mossos d'Esquadra informés de la localització del cos després d'haver revisat l'avinguda central de la població i després que un helicòpter hagi repassat la costa. A més, la Policia Local també havia rastrejat el litoral amb barca.

Els familiars de la noia, de 23 anys, en van denunciar la desaparició 24 hores després de produir-se. Els germans de Federica Squarise es van traslladar al municipi de la Selva per contribuir a la recerca, van penjar fotos de la noia als locals nocturns de Lloret de Mar i en van difondre la imatge als mitjans de comunicació locals, catalans i italians.

La premsa italiana s'ha fet molt de ressò de la notícia. A banda del ja comentat "Il Corriere de la Sera", que ha obert la seva edició digital amb la notícia, el diari "La Repubblica" ha confirmat també la identificació de la jove per un brillant i un tatuatge i ha informat que l'última persona que hauria vist Federica seria un cambrer del bar Beach & Friends. Segons aquest diari, el jove hauria explicat a la policia que la noia havia begut molt i havia fumat marihuana.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut