Lloret de Mar

Busquen una turista italiana de 23 anys desapareguda a Lloret

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Lloret de Mar busquen una turista italiana de 23 anys que va desaparèixer dimarts passat, 1 de juliol, en aquesta localitat on estava de vacances. La família de Federica Squarise, que viu a un poble a prop de Pàdua, han denunciat la seva desaparició que es va produir a les 2.30 hores de la matinada quan estava de festa amb una amiga en un bar i van decidir sortir per separat. Els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi sobre la desaparició de Federica, mentre els familiars han començat a difondre la imatge de la noia per diversos mitjans de comunicació italians i catalans, i especialment als locals de Lloret de Mar.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra i la policia local estan interrogant les últimes persones que van veure Federica Squarise a la matinada, abans de la seva desaparició. Els familiars de la noia, de 23 anys i que es trobava uns dies de vacances amb una amiga a Lloret de Mar, van denunciar la desaparició de la noia el passat 2 de juliol, 24 hores després de la desaparició de la noia. Així mateix, els pares i germans de la jove s'han traslladat fins a Lloret de Mar per contribuir en la recerca. La família ha penjat fotos de la noia als locals nocturns de Lloret de Mar i ha difós la imatge de Federica Squarise per mitjans de comunicació locals, catalans i italians.

Des de l'Ajuntament de Lloret de Mar han confirmat que la jove estava de vacances a Lloret amb una amiga i que totes dues s'allotjaven a l'Hotel Flamingo. Les mateixes fonts municipals han explicat que la noia va ser vista per última vegada cap a les 2.30 hores de la matinada, quan estava de festa en un bar amb una amiga i van abandonar el local per separat.

Segons informa la premsa italiana i que també recull el "Diari de Girona", la jove desapareguda és morena, fa aproximadament 1,65 metres d'alçada i és de complexió prima.
Anar al contingut