Barcelona

Els informatius de TV3 i Catalunya Ràdio, líders d'audiència al juny

Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio han consolidat el seu lideratge el mes de juny, segons l'últim estudi general de mitjans (EGM). L'emissora ha acabat la temporada com a líder d'audiència amb 568.000 oients. A més, ha millorat resultats en la majoria de franges horàries, en especial a les diferents edicions dels informatius. TVC també va tenir molt bons resultats el més passat. Es consolida el "Telenotícies" com els informatius televisius més vistos a Catalunya. "Polònia", "Ventdelplà", "APM?", "30 minuts" o "El cor de la ciutat" estan entre els espais més seguits pels catalans.

Actualitzat
Catalunya Ràdio és l'emissora líder i amplia la distància amb els seus competidors. "El matí de Catalunya Ràdio" amb 412.000 és el programa més escoltat del país. Catalunya Informació, amb 102.000 oients, Catalunya Música i iCatfm també han millorat resultats.

Èxit el mes de juny també per TV3. Malgrat el seguiment massiu que ha tingut l'Eurocopa, Televisió de Catalunya ha aconseguit situar una dotzena dels seus programes entre els més vistos. Entre ells hi ha les diferents edicions dels telenotícies o "30 minuts". És l'única cadena, a excepció de "Cuatro", que millora resultats en relació al mes passat. El canal informatiu 3/24 ha tingut també bones dades. Durant el mes de juny, prop de 2.700.000 espectadors han connectat en algun moment per informar-se.
Anar al contingut