Londres

Crítiques al videojoc "GTA 4" per incloure l'accés a una web pedòfila entre els seus reptes

"Grand Theft Auto 4" torna a ser objecte de crítiques. Un dels videojocs més venuts d'aquest any, controvertit pels seus continguts altament violents, ha escandalitzat associacions de protecció de la infància i als mateixos usuaris en oferir la possibilitat, a través del personatge virtual, de trobar-se davant d'un ordinador i una pàgina web pedòfila.

Actualitzat
La història de lladres i persecucions policials pot portar als jugadors a un cafè internet on la connexió no està restringida i pot sol·licitar l'accés a littlecuysurprisepageant.com, una web de contingut pedòfil. En realitat el jugador no aconseguirà veure cap imatge pornogràfica sinó un missatge de la policia on es llegeix: "Nosaltres ho veiem tot, ho sabem tot". Tot i això, arribar fins aquest punt permetrà a l'usuari augmentar el seu índex de perillositat fins al nivell de cinc estrelles.

Aquesta situació virtual ha fet que molts usuaris posessin el crit al cel indignats perquè aquesta pàgina web pot incitar algú a consentir aquest tipus de comportaments. Alguns fins i tot ja s'han mostrat disposats a no jugar-hi més.

També organismes com el Cos de Protecció al Menor de la National Society for de Prevention of Cruelty to Children han expressat el seu rebuig al videojoc per "fer atractiva una cosa que realment sacseja i transtorna".
Anar al contingut