Futbol

La LFP exigeix al Girona que tots els aficionats tinguin seient individual al Municipal de Montilivi

La Lliga de Futbol Professional (LFP) exigeix al Girona que tots els aficionats tinguin seient individual al Municipal de Montilivi. El club gironí calcula que caldrà instal·lar-hi uns 5.000 seients nous. Aquest dijous el secretari general de la LFP, Carlos del Campo, i el gerent d'aquest mateix organisme, Heinz Nussbau, han visitat i inspeccionat les instal·lacions del camp muncipal de Montilivi per avaluar les modificacions que s'hi han de fer per poder-hi disputar els partits de la Segona Divisió A.

Actualitzat

En aquest sentit, la LFP també exigeix, amb caràcter immediat, altres reformes del Municipal de Montilivi, com ara el condicionament d'una sala per els controls de dopatge, la instal·lació de banquetes més amples per als suplents i els auxiliars dels equips, o reformes considerables a les cabines de premsa; i, sobretot, millores a les instal·lacions i la seguretat dels accessos de la zona de vestidors al terreny de joc.

L'Ajuntament de Girona assumeix que haurà de fer totes aquestes millores, que es programaran en una reunió que tenen prevista per dilluns. I, respecte als seients que s'han d'instal·lar a les graderies, exposaran al club que (amb els que ara ja hi ha col·locats) els serà relativament fàcil arribar almenys a la xifra total de 7.000.

Anar al contingut