Hoquei patins

La selecció catalana dóna la llista de convocats per a la Golden Cup, que es jugarà a Blanes

Com cada estiu, arriba una cita amb el millor hoquei patins a Blanes. Ja no parlem de la Tarradellas Cup perquè ha perdut el patrocinador, però es tracta de la mateixa competició, ara anomenada Golden Cup, que agruparà algunes de les millors seleccions europees d'hoquei, entre les quals la catalana, que aquest dilluns ha donat a conèixer la llista de convocats. La Golden Cup es disputarà a partir de dijous a Blanes. Catalunya debutarà dijous contra Suïssa i divendres s'enfrontarà a Itàlia. L'altre grup el formen el Blanes, França i Angola.

Actualitzat

La llilsta la formen els porters Jaume Llaverola i David Arellano, i com a jugadors de pista hi aniran David Cáceres, Jordi del Amor, Xavi Lladó, Joan Manel Grasas, Xavi Brichs, Jepi Selva, Jordi Molet i Raül Pelícano.

La majoria aniran també a la Copa Amèrica, que es farà del 14 al 19 de juliol a Buenos Aires. Jordi Camps, el seleccionador català, ha treballat les últimes tres setmanes amb 19 jugadors i aquests 10 encara faran una última sessió dimecres que ve al vespre al pavelló de Blanes. Catalunya debutarà dijous contra Suïssa i divendres s'enfrontarà a Itàlia.

Aquesta és la cinquena edició de la Golden Cup. Aquest any s'ha suprimit, per problemes de pressupost, la competició femenina.

Anar al contingut