Madrid

Bloquegen l'accés als webs que convocaven el Dia de l'Orgull Pederasta

Les forces de seguretat han bloquejat l'accés a diversos webs que reivindicaven la celebració del Dia de l'Orgull Pederasta previst per avui. La Guàrdia Civil ha fet cas, doncs, a les peticions del defensor del poble i de diverses ONG que havien sol·licitat que s'impedís l'accés als webs on es convocava per avui el que han anomenat Dia de l'Orgull Pederasta.

Actualitzat
Segons fonts de la Fiscalia General de l'Estat, des de fa unes hores ja no es pot accedir als webs que cridaven a aquesta controvertida convocatòria. Paral·lelament, la Guàrdia Civil continua investigant per esbrinar qui hi ha al darrere d'aquesta iniciativa i també quina és la resposta policial i judicial que s'ha de donar.

Finalment Espanya ha seguit l'exemple d'altres països, com França o el Regne Unit, que ja fa dies van bloquejar l'accés als webs que promovien a través d'internet la convocatòria.

El defensor del poble va tenir coneixement de la celebració a través de la queixa d'un ciutadà, que el va advertir que els webs en qüestió eren totalment accessibles des de qualsevol ordinador instal·lat a Espanya, sense cap mena de restricció, al contrari d'altres països on les autoritats ja n'havien bloquejat l'accés.

Entre d'altres coses, en aquests webs s'intenta convèncer la societat que "la passió dels pederastes de mantenir relacions sexuals i emocionals amb menors no els converteix en depravats".

Anar al contingut