Barcelona

Uns 200 transportistes es manifesten pel centre de Barcelona per reclamar una tarifa mínima

Uns 200 transportistes es manifesten pel centre de Barcelona per reclamar una solució a l'augment de costos derivat de l'increment del preu dels combustibles. La manifestació, convocada per la Plataforma del Transport, ha començat cap a dos quarts de dotze al costat de la plaça Espanya i ha travessat l'Eixample esquerra fins a la plaça de Sant Jaume.

Actualitzat

Els transportistes, encapçalats per un camió i escortats per diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, han recordat el company mort per atropellament aquest dimarts a Granada durant les protestes i han reclamat negociació. La pancarta principal mostrava: "No més morts, Plataforma negociació".

La Plataforma en Defensa del Transport, que no té representació al Comitè Nacional del Transport (CNT), l'organisme de representació que negocia amb l'administració, reclama, com Fenadismer, convocant de l'aturada, una tarifa mínima per als serveis de transport que garanteixi als camioners que podran cobrir despeses.

Paral·lelament a la manifestació, un altre grup de transportistes s'ha concentrat davant de la seu de la Conselleria de Política Territorial, també al centre de Barcelona, on han fet un minut de silenci en record del membre d'un piquet informatiu que va morir atropellat a Granada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut