Madrid

Vist per a sentència el judici contra Losantos per injúries greus a Gallardón

Vist per a sentència. El judici contra el locutor de la cadena COPE, Federico Jiménez Losantos, per un presumpte delicte d'injúries greus contra l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, s'ha acabat, i ara només falta saber-ne la sentència. Aquest dimecres s'ha celebrat a Madrid la segona sessió del judici. La sala i ell mateix han escoltat les cintes del programa "La mañana" en què Losantos va fer les declaracions que l'han portat a la banqueta dels acusats. El popular locutor de ràdio va insultar Gallardón i el va acusar d'estar al costat del PSOE amb l'11-M. El periodista s'enfronta a una multa de 72.000 euros, una quantitat que Gallardón destinarà, si guanya, a l'Associació de Víctimes del Terrorisme.

Actualitzat

El primer dia del judici contra Losantos va ser el dimecres 28 de maig. Com ja es preveia, es va convertir en tot un espectacle mediàtic.

Federico Jiménez Losantos, però, no en va sortir gaire ben parat. Els testimonis citats a declarar com la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, l'exsecretari general del PP, Ángel Acebes, i l'exportaveu parlamentari Eduardo Zaplana van donar-li l'esquena i van rebutjar la idea del locutor de la COPE que Gallardón havia traït el PP amb l'11-M.

Losantos va sortir molt enfadat d'aquella sessió i va dir que els representants populars són uns manipuladors i que tenen molta barra.

Anar al contingut