Madrid

Telefónica comercialitzarà l'iPhone d'Apple a Espanya

La multinacional Telefónica ha anunciat oficialment que comercialitzarà l'iPhone d'Apple a Espanya. En un comunicat, l'operadora ha assegurat que ja ha firmat l'acord amb la companyia de Steve Jobs i que començarà a vendre el telèfon mòbil aquest any mateix, tot i que sense concretar-ne cap data. Ja feia alguns mesos que es rumorejava que Telefónica comercialitzaria l'iPhone a l'estat espanyol. El 2007, i en menys de mig any, Apple va vendre 4 milions d'unitats del telèfon mòbil de pantalla tàctil a tot el món. Per aquest any espera arribar als 10 milions.

Actualitzat

Després de firmar l'acord Apple, Telefónica ha anunciat que vendrà a Espanya l'iPhone. Aquest anunci ja l'esperava el sector des de feia mesos. Amb tot , encara no se sap quan la companyia de telefonia començarà a comercialitzar el telèfon mòbil a l'Estat ni si oferirà la versió 3G. De fet, al Regne Unit ja el ven a través de la seva filial O2, i s'espera que tregui una versió renovada el mes de juliol.

El 2007, i en menys de mig any, Apple va vendre 4 milions d'unitats del telèfon mòbil de pantalla tàctil a tot el món, a un ritme de 20.000 diaris. Per aquest any espera arribar als 10 milions.

L'iPhone és el popular dispositiu d'Apple que combina telefonia mòbil, internet i les característiques del reproductor de música digital iPod.

Anar al contingut