Valladolid

Rajoy diu que no accepta que ningú posi en dubte els seus valors i principis durant la presentació de la seva candidatura

El president del PP, Mariano Rajoy, ha declarat que no accepta que ningú posi en dubte els seus valors i principis, en clara referència al sector crític del partit. Són paraules de Rajoy a Valladolid, on ha fet un acte de força envoltat dels principals líders territorials populars que li donen suport.

Actualitzat

L'acte de suport a Rajoy s'ha celebrat a l'Auditori de la Fira de Mostres de Valladolid, la mateixa ciutat que a principis d'any ja va acollir la presentació dels caps de llista per a les eleccions generals del 9 de març.

La majoria dels dirigents territorials del Partit Popular han acompanyat Rajoy en aquesta convocatòria, en què no han faltat absències notables, com la presidenta de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre.

Tots els presidents regionals del PP presents a l'acte han fet una breu intervenció d'uns tres minuts per expressar el seu suport incondicional al president popular, entre els quals hi havia els del PP a Andalusia, Javier Arenas; el País Valencià, Francisco Camps, i Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera.

En la clausura de l'acte, Rajoy ha asegurat que les crítiques de les últimes setmanes no aconseguiran "minar la seva voluntat" perquè ell no ha canviat de posicions sinó que és el "mateix" de sempre. Per això, ha avisat que no acceptarà que es posin en dubte els seus principis i conviccions.

"Puc acceptar i accepto, i no li nego la raó que pugui tenir, que algú es pugui considerar més capacitat que jo per presidir el PP. Fins aquí podríem arribar! Però el que no puc acceptar, simplement perquè no és veritat, és que algú posi els meus principis i les meves conviccions en dubte. No ho acceptaré", ha insistit.

L'acte d'aquest dissabte ha arribat a dos dies de la reunió del Comitè Executiu de dilluns, on s'espera que els més crítics amb Rajoy prenguin la paraula per expressar les seves discrepàncies.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut