Actualitat blaugrana

Guixà nega tenir res a veure amb el cas del robatori de la base de dades dels socis del Barça

L'excandidat a la presidència del FC Barcelona Jaume Guixà ha afirmat avui que desconeix el motiu de la "intoxicació" de què diu ser víctima, després de les acusacions que el vinculen amb el robatori d'informació confidencial de socis del club, per la qual cosa va presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra dimecres passat a la nit.

Actualitzat

El denunciat seria Jordi H.F., treballador de l'empresa Senseit i presumpte autor del robatori d'informació de la base de dades del club, qui va acusar Jaume Guixà i una altra persona -la identitat de la qual encara es desconeix- d'oferir-li un milió d'euros per les dades de més de 90.000 socis del club.

L'exprecandidat a la presidència ha advertit que no es pot permetre que el FC Barcelona aparegui en les "pàgines de successos o esdeveniments judicials", ni que es converteixi en l'"opereta" en què, segons ell, es va convertir el Reial Madrid abans de l'elecció de Ramón Calderón.

Jaume Guixà ja es va mostrar en contra de la moció de censura, de la mateixa manera que de la presentada el 1998 pel grup Elefant Blau encapçalat per l'actual president del FC Barcelona, Joan Laporta.

Anar al contingut