Ciempozuelos

Hisenda no deixa que un veí de Madrid sortegi el seu pis per cinc euros

El veí de Ciempozuelos, a Madrid, que, davant la situació d'ofec econòmic, va posar a la venda el seu pis, a través de 64.000 participacions en butlletes de 5 euros via internet, haurà de fer marxa enrere. L'home pretenia sortejar l'any que ve davant de notari el seu pis, valorat en un total en 320.000 euros. A més, va obrir un nou lloc web, http://www.elpisodeloscincoeuros.com, per consultar les bases de la rifa i veure imatges de l'immoble. Doncs bé, ara Hisenda li ha fet saber que no el pot vendre, perquè no compleix els requisits per fer un sorteig d'aquestes característiques.

Actualitzat

Miguel Marina assegura al seu lloc web que té "estrès financer" i que l'única opció que li quedava era l'enginy. Ara, però, haurà de fer marxa enrere. Hisenda li ha fet saber que no pot vendre el seu pis perquè no compleix els requisits per fer un sorteig d'aquestes característiques.

Segons havia planificat Marina, les participacions de l'immoble es podien comprar per internet o bé posant-se en contacte amb el propietari. A més, va planejar que qui comprés les butlletes, tindria dret a publicitar-se a la seva pàgina durant un any. El sorteig, que s'havia de fer amb el mètode tradicional, d'extracció de boles, havia de tenir lloc davant de notari el 15 de maig del 2009 a Ciempozuelos, sempre que s'haguessin venut totes les participacions

La persona guanyadora del sorteig, a més, havia d'aconseguir el pis lliure de càrrecs, és a dir, que no hauria de pagar la hipoteca, les despeses d'escriptura ni l'IVA, i també una plaça de garatge al mateix edifici.

L'immoble de la polèmica té una superfície útil de 60 metres quadrats -77 de construïts, comptant-hi zones comunes. Té un menjador i sala d'estar, cuina, bany, lavabo i terrassa.

Anar al contingut