Madrid

Elorriaga diu que Rajoy no pot oferir un lideratge "sòlid i integrador"

Nou capítol en la crisi interna del PP. A les successives declaracions qüestionant el lideratge de Mariano Rajoy, s'hi ha afegit la del secretari de comunicació. Gabriel Elorriaga ha assegurat que Rajoy no pot oferir "un lideratge renovat, sòlid i integrador". Reclama un espai perquè la generació de militants que es va crear a l'ombra del mandat de l'expresident José María Aznar pugui assumir el relleu en la direcció del partit perquè té "experiència, talent i determinació" per fer-ho. Elorriaga ha fet aquestes consideracions en un article titulat "Així no és possible" i publicat al diari "El Mundo".

Actualitzat
Gabriel Elorriaga ha assegurat que al seu congrés el PP té l'obligació d'escollir una direcció amb "l'ambició de lluitar i guanyar cada un dels pròxims processos electorals". El debat "no serà ideològic sinó estratègic". Hi ha projectes i equips disponibles" per fer-ho, ha afegit.

Pel secretari de comunicació, la clau per aquest projecte polític està a assolir un lideratge renovat i sòlid, característiques que Mariano Rajoy no té. José María Aznar "va ser capaç d'oferir un projecte atractiu i integrador". Des de llavors poques han estat les incorporacions i "massa els abandonaments", ha dit Elorriaga en referència a la presidenta del PP basc, María San Gil, i també a Ortega Lara, Ángel Acebes i Eduardo Zaplana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut