Madrid

El portaveu d'Exteriors del PP creu que Rajoy "s'està equivocant profundament" en gestió política

El portaveu d'Afers Exteriors del PP, Gustavo de Arístegui, ha afirmat que el líder del seu partit, Mariano Rajoy, "s'està equivocant profundament" en alguns punts de la "gestió política que el PP esperava d'ell". Segons Arístegui, la marxa de la dirigent basca María San Gil "complica les coses en excés" però ha de portar al partit "a una profunda reflexió", perquè "no es va per bon camí". En aquest sentit, ha advertit que si no es frena "aquesta crisi de la gestió", es podria arribar a derivar a un altre tipus de crisi, com la ideològica. Tot i aquestes dures paraules, el diputat popular ha manifestat que sent un "profund respecte" i "admiració" pel líder dels populars.

Actualitzat

Arístegui ha afirmat que Rajoy "s'està equivocant profundament" en alguns punts de la "gestió política que s'esperava d'ell", tot i que ha reconegut que li ha tocat "batallar amb una papereta molt complicada".

Després de reiterar que té "molt respecte, admiració, carinyo i efecte" per Mariano Rajoy, el portaveu popular d'Afers Exteriors creu que l'anunci de San Gil d'abandonar el grup parlamentari en el Parlament d'Euskadi hauria de portar a partit a una "profunda reflexió" perquè, segons creu, "no es va per bon camí". Pel portaveu popular, "la crisi de la gestió" que viu el PP "no pot ni ha de convertir-se en una crisi ideològica, en una crisi política profunda de plantejaments i estratègia".

En declaracions a la cadena Ser, Arístegui considera que "evidentment el PP ha comès errors", ja que si no hauria guanyat les eleccions, ha afirmat.

Finalment, el portaveu popular ha manifestat que "és important revisar la política de comunicació del PP", però "no l'ideari, la ideologia, els principis i els valors" perquè considera que són compartits per bona part del centreesquerra espanyol.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut