Sabadell

Un home mata a trets l'exparella a Sabadell i després intenta suïcidar-se

Una dona ha mort aquesta tarda a Sabadell suposadament a mans del seu excompany, que després s'ha intentat suïcidar. Segons sembla, l'home ha disparat contra la dona i després ha quedat ferit en tractar de suïcidar-se amb la mateixa arma. Es dóna la circumstància que la parella va firmar tot just ahir els papers del divorci. L'homicidi ha tingut lloc a l'edifici número 15 del carrer Gustavo Adolfo Bécquer del barri de Can Rull de Sabadell. Segons les primeres informacions, la dona havia canviat el pany de la porta per por de l'excompany i havia denunciat que era "agressiu". Tot i això, l'home, que està ingressat a l'UCI de l'hospital Parc Taulí de Sabadell, ha accedit a l'immoble i l'ha matada.

Actualitzat

Els fets han passat cap a les cinc de la tarda, quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha accedit al domicili de la víctima alertada pels veïns, que havien sentit els trets. Els agents s'han trobat la dona, de 39 anys, amb diverses ferides de bala i ja morta al menjador de l'habitatge. Al costat de la víctima hi havia el seu exmarit i presumpte agressor, greument ferit.

Els serveis sanitaris han atès l'home, Juan Manuel C., de 37 anys, i l'han traslladat a l'hospital Parc Taulí, on està ingressat. Segons fonts hospitalàries, el presumpte assassí s'ha disparat un tret que li ha travessat el crani i ha perdut massa encefàlica. Es troba en coma, amb respiració assistida i motoritzat.

Si es confirma que es tracta d'un cas de violència domèstica, com tots els indicis apunten, segons els Mossos d'Esquadra, serà la víctima 22 des de l'inici de l'any a tot l'Estat.

Anar al contingut