Barcelona

Música i pintura: l'empremta catalana de "Vicky Cristina Barcelona"

L'últim treball de Woody Allen, "Vicky Cristina Barcelona", té alguna cosa més de catalana que els carrers de la ciutat. Té la música del grup barceloní Giulia i los Tellarini i el pintor Agustí Puig és l'autor dels quadres que pinten els personatges de Penélope Cruz i Javier Bardem. Una oportunitat per aquests artistes per donar a conèixer la seva feina i, segurament, per cotitzar millor.

Actualitzat
Les pintures que apareixen a "Vicky Cristina Barcelona", tant les que pinta el personatge de Javier Bardem, com el de Penélope Cruz, són fruit de la inspiració de l'artista Agustí Puig, que va ser contractat perquè prestés les seves obres i també perquè ensenyés a la parella d'actors a fer de pintors. Assegura que de seguida van aprendre l'estil que el caracteritza i que ho fan molt creïble.

Agustí Puig, que té l'estudi a Sabadell, és un artista amb una carrera consolidada, però l'experiència amb el cine segurament li servirà per fer augmentar l'interès i la cotització de la seva obra.

Jens Neumaier i Maik Alemany són dos dels integrants del grup Giulia y los Tellarini. Al seu estudi, els dos músics graven jingles publicitaris o sintonies per a programes però també hi han gravat el CD que inclou el tema "Barcelona", que Woody Allen ha escollit per la seva pel·lícula.

Com ho han aconseguit? Gràcies a la nòvia d'Alemany, que va insistir en portar el CD a l'hotel on s'allotjava el cineasta novaiorquès. Per provar no es perd res. I no s'equivocava gens.

Giulia y los Tellarini encara no han tret al mercat el seu primer CD, tot i que a internet s'hi poden trobar alguns videoclips casolans, però van tenir la sort que Woody Allen escoltés la gravació que li van deixar a la recepció de l'hotel on s'allotjava. Allen va agafar el CD, se'l va escoltar anant amb cotxe i li va encantar. Al cap d'alguns dies ens va dir que volia utilitzar "Barcelona".
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut