Handbol

El danès Mikkel Hansen, primer fitxatge de la secció d'handbol del Barça, que comença la renovació

La secció d'handbol del Barça també ha començat a posar fil a l'agulla per mirar de no repetir una temporada en blanc. L'operació neteja ja ha començat i un danès de 20 anys s'ha convertit en el primer reforç del segon projecte Cadenas. El jove jugador del Gudme, Mikkel Hansen. El Barcelona també busca un director de joc i un especialista defensiu.

Actualitzat

El Barcelona d'handbol va tancar amb un rècord una temporada sense títols. Mai fins ara un equip havia aconseguit anotar 1.021 gols al llarg de la temporada. Però no era una jornada de celebració, sinó de comiats. Se'n va Petar Nenadic i Joan Canellas, que torna a Granollers. I Andrei Xepkin va protagonitzar la seva tercera retirada. A més, el club ha comunicat a Larholm, Gull i el francès Jerôme Fernández que es busquin equip.

El Barcelona ja li té substitut. El jove jugador del Gudme Mikel Hansen, 20 anys, 1,97 metres, molt fort, amb un tir potent i dur en defensa. En aquesta Champions va marcar dotze gols al Barcelona, sis a Dinamarca i sis més al Palau, i això que encara no és titular al Gudme. El Barcelona també busca un director de joc i un especialista defensiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut