Polinyà

Controlat el foc en una nau de Polinyà

Els bombers han controlat el foc que cremava des de quarts de tres de la tarda d'aquest dijous en una nau industrial de Polinyà. Es tracta de la fàbrica Nupik Internacional SA, situada al carrer Pintor Goya, que ja va quedar molt malmesa per un altre incendi el 14 de març passat. Ara s'hi estaven fent les tasques de desenrunament i, precisament, el foc ha cremat diversos munts de runa i plàstic que hi havia a l'interior de l'empresa. Tot i el vent, els bombers han pogut evitar que el foc s'escampés a la nau del costat. L'incendi, que ha començat per causes que no se saben, ha provocat una gran fumera negra, visible des de diversos indrets.

Actualitzat
Una vintena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat han treballat per extingir les flames. El Centre d'Emergència ha rebut l'avís del foc a les 14.35 hores i els bombers l'han donat per estabilitzat a les 16.52. Durant tota la nit han remullat la zona.

L'empresa Nupik Internacional SA es dedicava a la fabricació de plàstics i aquest mateix dijous havia de tornar a la normalitat. A dins de la nau hi quedava material de plàstic i runa. La principal dificultat per als bombers ha estat que la runa era a sota de blocs de formigó que s'havien instal·lat a la nau per procedir a les tasques de desballestament. Per poder actuar, s'ha mobilitzat maquinària pesant per retirar el formigó i la runa, i camions amb sorra per tapar el material cremat. Malgrat el vent que bufava a la tarda, s'ha pogut evitar que el foc es propagués a les naus veïnes.

Com a nota curiosa, el meteoròleg de TV3 Eloi Cordomí ha fet notar al blog "El temps amb nom i cognom" que la forma que ha agafat la fumera de l'incendi indica que hi ha inestabilitat a l'atmosfera i, per tant, que ja tenim aquí l'anunciat canvi de temps.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut