Tortosa

La Plataforma en Defensa de l'Ebre tapia la delegació del govern a Tortosa

Una cinquantena de persones s'han concentrat avui davant de la delegació del govern a les Terres de l'Ebre, a Tortosa. Allà, els joves, membres de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, han tapiat parcialment la porta d'accés a la seu de la delegació, perquè consideren que no defensa els interessos del territori. Els concentrats també han demanat la dimissió del delegat de la Generalitat, el republicà Lluís Salvador. Segons han declarat representants de la nova entitat Jóvens de les Terres de l'Ebre, amb aquesta acció han volgut protestar per la "nul·la utilitat" de la delegació, que, consideren, no serveix per defensar els interessos del territori.

Actualitzat

Per a la nova entitat juvenil, la gota que ha fet vessar el got ha estat la "posició ambigua" dels màxims responsables de la delegació del govern respecte a la protecció de l'Ebre. Asseguren que no han mostrat "en cap moment" una posició "clara" i "ferma" contra els transvasaments del riu.

Els responsables de l'acció han subratllat que el moviment juvenil del territori s'està organitzant i han explicat que diferents instituts de l'Ebre faran aturades de classes els dies previs a la manifestació antitransvasament que se celebrarà a Amposta el 18 de maig. També han anunciat que portaran a terme noves accions, com la seva presentació oficial, la setmana que ve, a l'Ateneu Popular de l'Eixample, a Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut