Terrassa

Presó per al jove que va despenjar una bandera espanyola del balcó de l'ajuntament

El jove condemnat per ultratge a la bandera en haver despenjat la bandera espanyola del balcó de l'ajuntament de Terrassa el 2002 ha estat empresonat aquest dilluns al matí després que el Tribunal Suprem decidís fa pocs dies no admetre a tràmit el recurs de la defensa i ratifiqués la condemna de dos anys i set mesos de presó. La condemna és per un delicte de desordres públics i atemptat a l'autoritat. Per l'ultratge a la bandera, haurà de pagar una multa.

Actualitzat
Francesc Argemí, conegut com a Franki, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra i traslladat a la presó Model de Barcelona, on ha ingressat aquest dilluns al migdia. En les pròximes hores, el jove podria ser traslladat a un altre centre penitenciari, segons fonts pròximes al detingut.

Després de conèixer-se la notícia, entre una vintena de persones, segons la Guàrdia Urbana, i un centenar, segons els mobilitzadors, s'han concentrat davant de les portes de la presó barcelonina per protestar per la decisió judicial.

El jove es trobava pendent de rebre la notificació del TS conforme no admetia a tràmit el recurs presentat, així com dels jutjats de Terrassa, a l'espera que se'l cités per al seu ingrés a la presó.
Anar al contingut