Barcelona

American Airlines estrena una connexió directa entre Barcelona i Nova York

La companyia American Airlines ha posat en marxa aquest divendres la connexió directa entre Barcelona i Nova York. La nova ruta aèria, diària i sense escales, preveu atreure una mitjana de 80.000 passatgers cada any i ja compta amb a prop del 90% del seu passatge venut per als pròxims sis mesos. Amb la posada en funcionament d'aquest servei, American Airlines es converteix en la tercera companyia que cobreix la ruta Barcelona-Nova York des de la liberalització del cel ara fa un any. Per cert, és la primera companyia aèria nord-americana que ha incorporat el català a la seva pàgina web.

Actualitzat

El vol inaugural s'ha enlairat puntualment de l'aeroport del Prat amb una ocupació plena de passatgers, i arribarà a Nova York després d'un trajecte de poc més de vuit hores i mitja.

American Airlines cobrirà el trajecte entre Barcelona i Nova York amb avions Boing 767-300 de 221 places cadascun, 30 de les quals seran de classe preferent. Els vols sortiran a les 11.10 del matí des de l'aeroport del Prat i a les 7 de la tarda des de l'aeroport JFK de Nova York.

La companyia nord-americana argumenta que aquest nou servei és necessari per poder cobrir "el fort increment" de turistes dels Estats Units que viatgen a Barcelona, sobretot pel creixement del nombre de creuers que surten del port de la capital catalana.

Amb aquest nou servei, Barcelona tindrà 3 vols diaris fins a Nova York durant tot l'any. Els ofereixen les companyies American Airlines, Delta Airlines i Continental Airlines.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut