Sant Feliu de Llobregat

Una noia de 14 anys mor atropellada per un tren a Sant Feliu de Llobregat

Una noia de 14 anys ha mort aquest dimecres a la tarda atropellada per un tren de Renfe a Sant Feliu de Llobregat, segons han informat els Mossos d'Esquadra i la companyia ferroviària. L'accident mortal ha passat cap a les tres de la tarda, quan la noia creuava el pas a nivell que encara hi ha a la capital del Baix Llobregat. El pas és a la sortida de l'estació i, en aquell moment, tenia les barreres abaixades. Renfe ha explicat que el maquinista ha avisat la víctima amb el xiulet del tren i ha frenat quan ha vist la noia a la via, però no ha pogut evitar envestir-la. Segons fonts de l'Ajuntament, la noia estava distreta escoltant música o parlant pel mòbil mentre anava cap a l'escola.

Actualitzat
Dues ambulàncies, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra s'han traslladat fins al lloc dels fets, on els serveis mèdics del 061 han intentat reanimar la víctima, sense èxit. En el moment de l'accident, la noia anava a l'escola Verge de la Mercè, on estudiava segon d'ESO.

Aquest ha estat el segon atropellament mortal al mateix pas a nivell d'aquest any. El 12 de març, un home de 50 anys va perdre la vida al mateix lloc. En els últims vint anys, a més, hi ha hagut 80 víctimes mortals.

El projecte per soterrar les vies del tren a Sant Feliu es remunta als anys 80. L'Ajuntament ha assegurat que les obres començaran aquest any.
Anar al contingut