Barcelona

Quin és el teu personatge de còmic favorit?

Del 17 al 20 d'abril, la Fira de Barcelona acollirà la 26a edició del Saló del Còmic. Més de 100.000 aficionats acudiran al certamen per veure les últimes novetats editorials i escoltar autors reconeguts del sector.

Actualitzat
Quin és el teu personatge de còmic favorit? Enguany la 26a edició del Saló del Còmic comptarà amb la presència d'alguns dels autors de més èxit del moment com el responsable del còmic "Odio", Peter Bagge, l'autora de "Lost Girls", Melinda Gebbie, el creador de "Las píldoras azules", Frederick Peters, o els autors de "Kiki de Montparnasse", Catel Muller i Jose Luis Bouquet. No hi faltaran tampoc autors més clàssics com el pare de la "Mafalda", l'argentí Quino, que assistirà al Saló acompanyat de dos compatriotes seus: Luis Scarfi i Liniers. També hi haurà una mostra dedicada al cinquantè aniversari dels populars Mortadel·lo i Filemó.

Volem publicar les fotos i vídeos que facis durant la teva visita al Saló del Còmic. Si vas vestit del teu personatge favorit, no t'ho pensis! Fes-nos arribar les teves imatges a elmeu3cat24@tv3.cat i sortiràs a El meu 3cat24.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut