Actualitat blaugrana

Xavier Sala i Martín assegura que el club té apartats i aïllats alguns jugadors del primer equip

El president de la comissió econòmica del FC Barcelona, Xavier Sala Martín, va posar al matí en un compromís Joan Laporta. En unes declaracions a Catalunya Ràdio, Sala Martín pretenia defensar el president, però va acabar reconeixent que hi ha falsedat en els comunicats mèdics del club. Va assegurar que el Barça té jugadors "apartats" i "aïllats" de l'equip, i va afegir que això s'ha disfressat amb lesions. Sala Martín no va donar els noms, però va deixar entendre que són els jugadors que se'n van de "farra" i que acostumen a entrenar-se menys que la resta de futbolistes.

Actualitzat

Sala Martín va voler deixar clar que "no tots els jugadors un cop tenen diners i dones deixen de treballar". "Hi ha milers i milers d'esportistes a tot el món, inclosos aquests que ara estan fent el gandul, que en altres moments, quan tenien calers i tenien també dones, treballaven", va afirmar.

"És injust dir que el senyor Laporta no està fent res. Fixeu-vos que aquests senyors que figura que no treballen, que se suposa que no estan fent res, fa setmanes que no juguen, fa temps que estan apartats, i ho disfressem dient que hi ha lesions, però aquests senyors estan apartats i s'està intentant aïllar-los de la resta de l'equip. Per tant, no siguem injustos", va afegir Xavier Sala Martín.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut