Martorell

Detingut a Martorell per circular amb un carnet comprat a internet

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de l'Hospitalet de Llobregat, de 25 anys i nacionalitat portuguesa, a qui van enxampar quan circulava amb un carnet de conduir fals per l'autopista AP-7, a l'altura de Martorell. L'individu, que ha quedat en llibertat amb càrrecs, va confessar als agents que havia comprat el carnet per internet perquè a Portugal li havien retirat i que li va costar 300 euros. Els agents l'havien interceptat per excés de velocitat.

Actualitzat
El jove en qüestió, Avelino M., està acusat d'un presumpte delicte de falsificació documental. Els Mossos d'Esquadra el van aturar a l'AP-7, on feien un control de trànsit amb motiu del Gran Premi d'Espanya de Motociclisme, de Jerez de la Frontera. El cas és que circulava amb una furgoneta a 105 km/h, en un tram on el màxim permès és de 90 km/h.

Segons els Mossos, el conductor estava molt nerviós i va admetre que havia comprat el carnet a partir de l'anunci d'un lloc web. Va trucar a un número de telèfon i es va citar amb un home brasiler al barri del Gornal, de l'Hospitalet. Li va donar dues fotografies i un paper amb la signatura. A principis de febrer es van retrobar al mateix lloc per recollir el carnet i pagar els 300 euros que li va costar.

A banda de l'excés de velocitat i del carnet fals, el jove ha hagut de respondre de no portar llums de recanvi a la furgoneta.
Anar al contingut