Barcelona

Els Antònia Font triomfen al Liceu

Els Antònia Font, acompanyats per l'Orquestra de Joves Músics de les Balears, han actuat aquest diumenge a la nit al Gran Teatre del Liceu per presentar en seu últim treball, "Coser i cantar. Aquest disc, resum dels deu anys de carrera, mostra l'evolució del conjunt de les Illes Balears amb el seu univers somiador i el seu peculiar simbolisme. El disc recupera grans èxits però adaptant-los per ser intepretats per una orquestra simfònica.

Actualitzat
Els Antònia Font van començar a tocar junts al 1997 i, dos anys més tard, van treure el seu primer disc batejat amb el mateix nom que el grup. A aquest primer l'han seguit cinc més: "A Rússia" el 2001 i un any després "Alegria". El 2004 "Taxi" i El 2006 "Batiscafo Katiuskas", potser el més conegut.

El seu estil inconfusible ha fet que la seva música sigui atemporal i no segueixi cap moda. Molts crítics creuen que aquest tret característic del grup mallorquí podria ser per provenir d'una illa. Amb aquest nou treball, "Coser i cantar", els Antònia Font commemoren 10 anys de professió. El grup mallorquí oferirà un altre concert al Teatre Fernando de Rojas a Madrid el pròxim 5 d'abril.
Anar al contingut