El Prat

Centenars de passatgers de Clickair es queden a terra per una errada relacionada amb el canvi d'hora

Usuaris de la companyia aèria Clickair han denunciat que s'han quedat sense vol aquest diumenge a l'aeroport del Prat per canvis d'horaris que la companyia no els ha comunicat. Els passatgers afectats han estat uns 340, segons ha informat la companyia, que atribueix el problema a una errada informàtica en la interpretació del canvi de l'horari d'estiu.

Actualitzat

Els seus vols ja havien marxat. Això és el que s'han trobat molts usuaris de la companyia aèria Clickair que tenien contractats vols aquest diumenge. Asseguren que hi ha hagut una allau de reclamacions contra la companyia per canvis d'horari dels quals no havien estat informats.

Això va fer que tots els usuaris que entre el 14 i el 20 de març havien comprat vols per ahir via internet tinguessin l'hora de sortida equivocada. Clickair assegura que va intentar alertar tothom, però que tot i així no es va poder contactar amb uns 340 passatgers que viatjaven a diferents destinacions nacionals i europees i que van acabar perdent els seus vols.

D'aquests, uns 200 van poder volar al seu destí amb Clickair ahir mateix, uns 40 ho van fer amb altres companyies, 80 més volaran aquest dimarts i 10 més van preferir completar el viatge pels seus propis mitjans.

Anar al contingut