Kusadasi

Repatriats més de 1.000 espanyols després de dos dies tancats en un creuer a Turquia

Els passatgers del creuer "Sky Wonder" han acabat les vacances de manera gairebé obligada. L'operador Pullman ha suspès un creuer que feia dos dies que estava embarrancat davant les costes de l'illa turca de Kusadasi i els ha repatriat. La previsió és que els turistes puguin arribar a Espanya dijous a la nit. La companyia havia justificat que el vaixell no continués la seva ruta visitant diverses ciutats a Grècia i Turquia pel mal temps. Alguns passatgers i mariners havien afirmat que els remolcadors van ser incapaços de moure'l. Alguns mitjans de comunicació locals turcs havien corroborat que el vaixell estava encallat.

Actualitzat
Més de 1.000 turistes, la majoria espanyols i portuguesos, van embarcar a l'"Sky Wonder" per passar uns dies de vacances al mar Mediterrani i visitar diverses ciutats de Grècia i Turquia.

Feia dos dies que eren a la badia de Kusadasi sense que ningú els donés un motiu creïble o els informés de quan podrien reprendre la ruta. Els responsabes del vaixell i l'operadora del viatge, l'empresa Pullmantur, els van comunicar que el mal temps evitava poder atracar al port. Diversos passatgers i mariners van explicar que la situació meteorològica no era dolenta i asseguraven que fins a cinc remolcadors van intentar arrossegar el creuer sense aconseguir-ho. Segons sembla, l'embarcació va quedar atrapada en fer maniobres d'aproximació al port.

Es dóna la casualitat que l'"Sky Wonder" va tenir problemes durant un creuer aquesta Setmana Santa. El vaixell va modificar el trajecte sense informar-ne els passatgers. A la tornada, alguns d'ells van decidir denunciar l'empresa Pullmantur, per un incompliment del viatge contractat.
Anar al contingut