Barcelona

Els motoristes denuncien que els nous protectors de guarda-rails són més perillosos que els antics

La batalla dels motoristes contra els guarda-rails no ha acabat i avui s'ha viscut un nou episodi. La Mútua Motera denuncia que el Ministeri de Foment ha col·locat uns protectors als guarda-rails que causen més danys que no pas els que hi havia. Els motoristes exigeixen que els retirin i reclamen al Ministeri que inverteixi més diners en la instal·lació del model anomenat "de doble bionda".

Actualitzat
Els motoristes estan tips que experimentin amb ells, segons ha dit avui el col·lectiu de la Mútua Motera, i reclamen respecte i seguretat també per a ells a la carretera. Amb la batalla per uns guarda-rails més segurs, avui han demostrat que el Ministeri de Foment ha instal·lat unes proteccions que no serveixen per res i, que fins i tot, poden fer més mal si el pilot impacta a només 25 km/h.

Els motoristes fa temps que reclamen els guarda-rails model doble bionda que són els homologats per la Unió Europea i que s'ha demostrat que són els més eficaços perquè el pilot, un cop a terra, no pot passar per sota. Asseguren que si s'instal·lessin en tots els punts que ells reclamen, se salvaria cada any la vida a 150 motoristes. A Catalunya ja se n'estan instal·lant en diferents carreteres.
Anar al contingut