Vinyols i els Arcs

Llibertat amb càrrecs i sota fiança pel regidor de Vinyols i els Arcs enxampat amb 500 quilos d'haixix

El regidor socialista de Vinyols i els Arcs que va ser detingut aquest dijous després de ser enxampat en possessió de 500 quilos de haixix, ha quedat en llibertat sota fiança després de declarar als jutjats de Reus. Es tracta del polític socialista Guillem Martínez, que ja ha estat apartat de la militància del partit. La Guàrdia Civil va detenir el polític, que ocupava la regidoria de Medi Ambient i Agricultura de Vinyols i els Arcs, al Baix Camp, per la seva implicació en un presumpte cas de tràfic de drogues.

Actualitzat

Un jutge de Reus ha decretat aquest dissabte llibertat amb càrrecs per al regidor Guillem Martínez, després de prendre-li declaració. El jutge ha decretat el secret de les diligències, raó per la qual es desconeixen els càrrecs que se li han imputat.

Guillem Martínez va ser arrestat dijous pels agents conjuntament amb una altra persona de procedència italiana. A tots dos se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública. Els agents han intervingut fins a 500 quilos d'haixix al poble. La Guàrdia Civil va trobar la droga en un doble fons d'una furgoneta que estava vigilant.

El regidor, que es dedica a l'agricultura i és propietari de diferents masies al municipi de Vinyols, va ser detingut en una de les seves propietats. La notícia ha estat rebuda amb sorpresa al consistori, que ha ajornat la decisió sobre el càrrec de Guillem Martínez fins dilluns.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut