Barcelona

Xavier Graset parla amb tu!

El proper dimarts 18 de març el periodista Xavier Graset, presentador de "L'oracle" de Catalunya Ràdio, parlarà a través d'internet amb els usuaris del 3cat24. El xat es farà de sis de la tarda a set del vespre i el contingut íntegre es publicarà posteriorment al portal. Des d'aquí podeu deixar-li preguntes per endavant.

Actualitzat
Xavier Graset i Forasté (Vila-seca 1963) és un periodista polifacètic que ha passat per tots els mitjans i gèneres. Bona part de la seva carrera l'ha dedicat a treballar a Catalunya Ràdio, on ha sigut delegat a Madrid, ha fet diversos programes i actualment dirigeix i realitza la tertúlia d'actualitat política "L'oracle". A l'hora del cafè (de tres a quatre de la tarda) s'asseu amb un convidat diferent per donar voltes a la situació del país. Aquest periodista és autor també de diferents llibres, entre ells "Bon vent. Escrits sol·licitats" (Cossetània, 2007) i "Aznarografia" (2004) o "Tanta tinta t'unta" (2003).

El proper dimarts 18 de març, Xavier Graset serà al xat del 3cat24 per parlar amb vosaltres. El xat es farà de sis de la tarda a set del vespre i el contingut íntegre es publicarà posteriorment al portal. Podeu deixar les vostres preguntes per endavant aquí mateix o enviar-les a la bústia de correu electrònic elmeu3cat24@tv3.cat i les anirem publicant. El moderador del xat les farà arribar a Xavier Graset.

Per participar en el xat caldrà registrar-se, encara que també serà accessible a tothom que simplement vulgui assistir al diàleg. Us hi esperem!
Anar al contingut