Màlaga

Detingut el responsable de la lluita contra el crim a la Costa del Sol

La policia ha detingut quatre agents de la Comissaria Provincial de Màlaga que presumptament formaven una xarxa organitzada que hauria robat material confiscat i revelat secrets. Els detinguts són inspectors o inspectors en cap i entre ells hi ha el responsable de la unitat de lluita contra el crim i el tràfic de droga a la Costa del Sol. La policia ha detingut dues persones més que se sospita que eren col·laboradors del grup. Feia dos anys que la unitat d'Afers Interns de la policia espanyola investigava els arrestats.

Actualitzat
Fonts policials han explicat que els detinguts són càrrecs de diversa responsabilitat de la Unitat contra la Delinqüència i el Crim Organitzat. Dos treballen a la comissaria de Màlaga i dos més a Marbella i Fuengirola, segons les mateixes fonts.

Un dels arrestat és un agent conegut amb el sobrenom de "Fredy", que era responsable de combatre el crim i el narcotràfic a la Costa del Sol. El jutge que porta el cas n'ha decretat el secret de sumari després que s'han practicat diversos escorcolls en domicilis relacionats amb els detinguts.

La mateixa unitat policial de la Costa del Sol va estar esquitxada per un altre cas de presumpta corrupció. L'estiu passat, dos dels principals investigadors de l'"operació Malaia" van dimitir al·legant falta de suport de la Direcció General de la Policia en el desenvolupament de les seves funcions.
Anar al contingut