Motociclisme

Stoner s'imposa a la cursa nocturna de Qatar per davant de Lorenzo i Pedrosa

Jorge Lorenzo ha pagat la patenta en la sortida de MotoGP i, tot i tenir la "pole", ha caigut ràpidament a la quarta plaça. En canvi, Pedrosa ha sorprès tothom i s'ha col·locat líder abans d'arribar al primer revolt. Llavors ha començat una lluita aferrissada entre els dos espanyols, Rossi i Stoner pel lideratge de la prova, que finalment ha estat per a l'actual campió del món. Lorenzo ha posat la directa i ha intentat agafar-lo, però no ha pogut fer res davant la velocitat punta de la Ducati, conformant-se amb una excel·lent segona plaça. Pedrosa ha estat tercer i Dovizioso quart, en una emocionant lluita amb Rossi. Toni Elías ha acabat catorzè.

Actualitzat

Sergio Gadea, que ha competit lesionat, ha guanyat de manera gairebé èpica la cursa dels 125 cc del Gran Premi de Qatar. El pilot valencià ha estat el més ràpid al circuit de Losail en aquesta estrena nocturna del Mundial de motociclisme. El català Joan Olivé ha estat segon i l'alemany Stefan Bradl ha completat el podi. Els pilots espanyols s'han beneficiat de l'avaria mecànica a quatre voltes del final del vigent campió, Gabor Talmacsi, que ha acabat dotzè. Pol Espargaró ha fet vuitè per davant dels espanyols Efren Vázquez i Nico Terol. Fora dels punts han finalitzat Pablo Nieto, Pere Tutusaus i Tito Rabat.

Pasini guanya "in extremis"

A 250 cc, victòria "in extremis" de l'italià Mattia Pasini quan semblava que aquesta cauria del costat d'un espanyol, bé Hèctor Barberà o bé Àlex Debon. La cursa ha començat amb un atac d'Àlvaro Bautista, que ha volgut posar una distància prou gran com per escapar-se en solitari, però l'han agafat a l'equador de la prova i llavors ha començat un intercanvi de posicions en què l'afavorit semblava Barberà, que ha tingut opcions de marxar. A poc a poc, Bautista s'ha despenjat per uns problemes als neumàtics i Debon ha posat en problemes el lideratge de Barberà. Llavors, a dues voltes del final, Pasini s'ha ficat pel mig, ha avançat els dos espanyols alhora i ha guanyat la cursa. Barberà ha estat segon i Debon s'ha conformat amb la quarta plaça perquè també l'ha superat Kallio, mentre que Bautista ha finalitzat sisè. Aleix Espargaró, Héctor Faubel i Julián Simon han estat novè, desè i onzè, respectivament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut