Lleida

Ridao fa campanya a Lleida per assegurar l'escó que els disputa el PP

La cúpula d'Esquerra Republicana ha desembarcat aquest dijous a Lleida, on els republicans es dispuetn un escó amb el Partit Popular. Els dirigents del partit i la majoria dels consellers hi han anat per fer costat als candidats per Lleida, Jordi Ausàs, i al Congrés, Joan Ridao. També han incidit en "l'espoliació fiscal" de l'actual model de finançament.

Actualitzat
Joan Ridao, acompanyat pel president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, Joan Puigcercós i altres dirigents republicans han passejat pels carrers de Lleida i han repartit bitllets ficticis de 2.622 euros, la quantitat que -segons Esquerra- cada català perd a l'any a causa de l'anomenada "espoliació fiscal". Carod-Rovira ha explicat, mentre entregava els bitllets, que "això és el que se't queden a Madrid quan pagues els impostos". "Es tracta que això s'acabi".

Els republicans també han repartit fulls demanant el vot per Esquerra per intentar assegurar l'escó per Lleida que els disputa el PP, però també per evitar una majoria absoluta de Zapatero. Segons Joan Ridao, "per condicionar l'esquerra espanyola però sobretot per parar els peus al Partit Popular el vot útil a Lleida és Esquerra Republicana". La passejada s'ha acabat amb una foto de família a la cèntrica plaça de Sant Joan.
Anar al contingut