Tarragona

Artur Mas creu que la Generalitat té preparat un transvasament del Segre per la setmana que ve

Després de demanar el vot de l'electorat republicà i socialista, Josep Antoni Duran Lleida ha buscat la complicitat dels seguidors de Pasqual Maragall, que és "qui millor sap que el PSC és més PSOE que mai". En un acte aquest dijous al vespre a Tarragona, el secretari general de CiU ha tornat a avisar Zapatero que "no es pot enganyar sempre tothom". Abans de Duran Lleida ha parlat Artur Mas, que ha acusat la Generalitat de tenir preparat "per la setmana que ve" un transvasament del riu Segre cap a Barcelona. Segons Mas, això evidencia la "doble moral del tripartit" en matèria d'aigua. L'acte de CiU ha comptat amb el suport de l'exfutbolista Hristo Stòitxkov.

Actualitzat

Duran Lleida no ha dutat a reclamar el vot dels que pensen igual que l'expresident de la Generalitat, que poden fer "un gran servei al país votant CiU", o també els de l'expresident d'ERC i del Parlament, Heribert Barrera. El cap de llista de la federació per Barcelona ha afirmat que els republicans "han perdut la gran oportunitat de la seva vida" perquè podrien haver defensat els interessos de Catalunya "i no ho han fet". Duran opina que "tot el vot catalanista que no vagi a CiU fomenta el bipartidisme espanyol entre el PP i el PSOE", perquè ERC i ICV-EUiA "són satèl·lits" dels socialistes.

Duran Lleida ha fet servir una frase d'Abaraham Lincoln per advertir Zapatero que "pots enganyar tothom alguna vegada; pots enganyar algú sempre. El que no pots fer, Zapatero, és enganyar sempre tothom". De la seva banda, Artur Mas ha denunciat que el tripartit no vulgui portar aigua del Roine "i després la volen anar a buscar allà en vaixells" o portin la del Segre "al sistema Ter-Llobregat".

Anar al contingut