Barcelona

La línia 3 del metro de Barcelona torna a la normalitat després de dues hores d'estar tallada entre Paral·lel i Lesseps

La línia 3 del metro de Barcelona ha recuperat la normalitat després d'estar tallada durant dues hores entre les estacions de Paral·lel i Lesseps. La línia ha quedat tallada a les 8.22 del matí per una incidència en la senyalització de l'estació de Plaça Catalunya i ha deixat sense metro el centre de la ciutat. Ara l'avaria ja s'ha resolt i els combois tornen a circular. Els primers trens en entrar en funcionament, però, no han pogut assumir la gran quantitat de passatgers que els esperaven a les andanes. Es dóna el cas que els tècnics del metro estan en vaga des de fa més de dues setmanes i al matí complien serveis mínims, per això ha anat més lenta la reparació de l'avaria.

Actualitzat

La línia 3 del metro de Barcelona ja ha tornat a la normalitat. Els tècnics de Transports Metropolitans han resolt l'avaria que afectava la senyalització de l'estació de plaça Catalunya. La incidència s'ha produït poc després de les vuit del matí en el tram de Lesseps fins a Paral·lel. Tot i l'avaria, la línia ha continuat funcionant entre les estacions de Zona Universitària i Paral·lel i entre les de Lesseps i Canyelles durant les prop de dues hores que ha durat.

La incidència ha causat molts problemes entre els usuaris del metro que han hagut de fer servir autobusos llançadora per desplaçar-se. Els passatgers també han pogut fer transbordaments amb la Línia 2 i 5 i les línies regulars d'autobusos 22, 24 i 28 fins que s'han acabat els serveis mínims establerts per la vaga. Precisament, gràcies que alguns conductors d'autobusos han accedit a treballar, TMB ha pogut posar en marxa els autobusos llançadora que han servit per apaivagar una mica els efectes de la incidència.

Resulta que els tècnics del metro fan vaga des de fa més de quinze dies per reclamar una reclassificació professional. Els treballadors que complien els serveis mínims del matí s'han fet càrrec de la reparació de l'avaria i per això s'ha trigat més del previst a solucionar-la.

Sigui com sigui, l'avaria ja s'ha resolt i ja tornen a circular els combois. Tanmateix, els primers trens en entrar en funcionament no han pogut assumir la gran quantitat de passatgers que els esperaven a les andanes i això ha indignat molts usuaris.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut