Barcelona

Duran i Lleida suspèn els actes de campanya d'aquest dissabte per indicació mèdica

El cap de llista de CiU a les eleccions del 9 de març, Josep Antoni Duran i Lleida, ha decidit suspendre tots els actes de campanya previstos "com a mínim" per aquest dissabte per indicació mèdica. Duran, que va participar en el debat de candidats a TV3 aquest divendres al vespre, va reconèixer en acabar el programa que havia passat molt de fred al plató i que fins i tot va estar "a punt" d'abandonar-lo a la meitat pel malestar provocat per la baixa temperatura. El número u de la federació al Congrés encara es recupera d'una intervenció quirúrgica a què es va sotmetre una setmana abans de la campanya.

Actualitzat
Josep Antoni Duran i Lleida tenia previst participar aquest dissabte al matí en un esmorzar a Lleida amb la candidata per aquesta demarcació, Conxita Tarruella. Finalment, per indicació mèdica, el cap de llista de CiU no hi assistirà per recuperar-se del refredat que arrossega, i a la trobada amb militants i simpatitzants de la federació a les terres de ponent el substituirà l'expresident Jordi Pujol. Segons el comunicat de CiU, aquesta aturada per descansar és "lògica i necessària" en el procés de recuperació de Duran, que una setmana abans d'iniciar la campanya va ser intervingut per extirpar-li un tumor al pulmó.

El candidat de CiU per Barcelona va participar aquest divendres al vespre en el debat amb els caps de llista organitzat per TV3. Duran va arribar als estudis de Sant Joan Despí ben abrigat amb una bufanda, però segons va declarar en finalitzar el programa, va passar molt de fred al plató. Tan baixa era la temperatura, va dir, que va estar "a punt" de marxar a meitat del debat.
Anar al contingut