Barcelona

Ridao adverteix Zapatero que no tanqui portes perquè necessitarà ERC per governar

Després que José Luís Rodríguez Zapatero hagi refredat les expectatives pel que fa a possibles pactes postelectorals amb Esquerra, el candidat d'ERC, Joan Ridao, ha advertit al president espanyol que no tanqui les portes a res perquè després els necessitaran per governar. Ridao ha afirmat també que tots els partits espanyols, sense excepció, "rebutgen tot el que ve de Catalunya, els incomoda, no ven, tot i que després estan obligats a entendre-s'hi". "Temps al temps", ha sentenciat Ridao.

Actualitzat

El candidat republicà, a més, troba una grolleria les paraules de Rodríguez Zapatero assegurant que Esquerra s'ha radicalitzat. En aquest sentit, li ha recordat que fa quatre anys va pactar-hi sense cap mirament. Unes paraules que arriben unes hores després que el candidat republicà sentenciés que Catalunya no existeix pel PSOE ni pel PP com va quedar clar en el cara a cara entre Rajoy i Zapatero. En tot cas, Catalunya només és una coartada per tirar-se els plats al cap, va afegir.

En qualsevol cas, el candidat d'Esquerra ha tornat a fer una crida a la unitat dels diputats i senadors catalans per acordar, l'endemà de les eleccions, un pacte nacional de progrés per a Catalunya amb el finançament i les infraestructures com a elements estratègics.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut