Lleida

La Generalitat subvencionarà fins al 20% de les reformes d'una botiga

La Generalitat assessorarà i ajudarà econòmicament aquells comerços que es vulguin modernitzar. Així, subvencionarà fins al 20% de les reformes d'una botiga i aportarà fins a 8.000 euros d'un estudi o assessorament. El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valero, ha anunciat aquestes ajudes durant la presentació a Lleida de la iniciativa "Disseny al comerç", una campanya que pretén conscienciar els botiguers perquè introdueixin criteris de disseny als establiments, amb l'objectiu de millorar les vendes.

Actualitzat

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valero, ha destacat que "el concepte de disseny, l'anàlisi dels espais, els colors i la il·luminació són coses que potser no ens hem aturat mai a pensar-hi com a element important en el comerç, però són necessàries perquè els emprenedors del sector terciari deixin de ser botiguers i passin a ser empresaris moderns". Una altra de les iniciatives que es proposen és que cada establiment disposi d'una pàgina web.

Per fomentar la modernització dels locals, la Generalitat assumirà fins a un 20% del cost de les reformes. La campanya s'ha presentat a Lleida i els pròxims mesos recorrerà ciutats com Tarragona, Tortosa, Igualada o Girona.

Anar al contingut