Madrid

Zapatero no inaugurarà, però sí que farà servir l'AVE abans del 9-M

No hi haurà inauguració de l'arribada de l'AVE a Barcelona abans del 9-M perquè en campanya "estan prohibides", però sí que farà servir el tren. José Luis Rodríguez Zapatero ha afirmat això durant un dinar informatiu a Madrid, en què ha donat a entendre que l'alta velocitat estarà en marxa fins a Sants abans de les pròximes eleccions generals. Ha estat una pista més de la data en què arribarà l'AVE, hores després que la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha continuat sense concretar cap dia.

Actualitzat
"Jo està clar que no l'inauguraré, però sí que el penso fer servir", han estat les paraules del president espanyol, que ha participat en una dinar informatiu organitzat per KPMG i Europa Press. "No s'inaugurarà, estem en període ja de convocatòria electoral i hi ha un règim jurídic, com és lògic, que no permet inauguracions", ha avisat el president espanyol.

José Luis Rodríguez Zapatero participarà en dos actes a Catalunya durant la precampanya. El 16 de febrer serà en un míting a l'Hospitalet de Llobregat, juntament amb l'expresident Felipe González. El mateix dia, però a la tarda, s'ha anunciat la seva presència en un altre acte a Lleida. Un cop començada la campanya, Zapatero tornarà a la capital catalana el 6 de març, segons fonts socialistes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut