Alcobendas

Gallardón i Aguirre eviten fer-se un petó en un acte a Alcobendas

L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, ha tornat a viure una situació incòmoda a causa de la seva companya de partit, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. En un acte a Alcobendas, els assistents han demanat a Aguirre que fes un petó als dos alcaldes presents, però Gallardón ha preferit fugir corrent abans de rebre la mostra d'efecte de part de la presidenta madrilenya.

Actualitzat

La nova i tensa trobada entre els dos dirigents madrilenys ha tingut lloc en la inauguració del nou intercanviador de transports de la plaça Castilla, on hi han estat presents els alcaldes dels 60 pobles que es veuran beneficiats per la nova infraestructura. Quan ha arribat a l'acte, Aguirre ha saludat amb una freda i curta encaixada de mans a Gallardón i li ha donat ràpidament l'esquena, on Gallardón li ha donat uns copets abans de col·locar-se conjuntament davant dels mitjans per fer-se la foto.

Aleshores, la gent ha començat a demanar un petó entre els dos populars. "Un petó, no hem vist el petó", proclamaven. Esquivant el petó, Aguirre ha preguntat: "He de fer un petó a l'alcalde de Madrid o pot ser a qualsevol alcalde?"

Davant la insistència dels assistents, Aguirre ha acabat saludant amb dos petons l'alcalde d'Alcobendas, Ignacio García de Vinuesa. D'altra banda, Gallardón ha fugit corrent abans de rebre la mostra d'efecte per part de la presidenta madrilenya.

Anar al contingut