Roses

Presó per a dos joves acusats de violar una menor i gravar-ho amb una càmera

Un jutge de Figueres ha ordenat presó per dos joves de Roses acusats de violar una menor i gravar-ho amb una càmera. Els fets van passar la matinada del 19 al 20 de gener quan els dos nois, que tenen 20 vints anys i coneixien la víctima, de 15, la van citar i, mentre un abusava sexualment d'ella, l'altre ho hauria gravat amb una càmera de vídeo. La víctima va denunciar els fets i el jutge que porta el cas va decretar l'ingrés a presó després que els Mossos d'Esquadra van localitzar la cinta i la van entregar. El magistrat acusa els dos joves d'un suposat delicte d'agressions sexuals i ja ha decretat el secret de sumari.

Actualitzat

El titular del jutjat número 5 de Figueres ha decretat presó sense fiança per als dos joves acusats d'un delicte d'agressió sexual i ha ordenat el secret del sumari mentre s'investiga l'agressió, que es va produir la matinada del 19 al 20 de gener.

La víctima i l'agressor sexual, que ja es coneixien, es van trobar dissabte en una zona de Roses, on el jove va obligar la menor a mantenir-hi relacions sexuals mentre el seu amic ho filmava amb una càmera de vídeo. Després, però, la van deixar marxar.

La víctima, que estudia ESO, va explicar l'agressió a la seva família i van presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del municipi. Amb la descripció que els va facilitar la víctima, els agents van iniciar la recerca dels dos agressors, que van ser localitzats i detinguts poques hores després. L'endemà confiscaven el vídeo de l'agressió sexual.

Segons publica el "Diari de Girona", amb l'ingrés a presó dels joves es pretén evitar que puguin entorpir qualsevol diligència de la investigació mentre es recullen més proves per aclarir els fets.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut