Canes

El "reactable" rep el premi al projecte més innovador al mercat discogràfic MIDEM

El "reactable", l'instrument que ha donat la volta al món acompanyant la cantant islandesa Björk, i que aquest Cap d'Any va fer ballar els llums de la torre Agbar de Barcelona amb el seu ritme, acaba de guanyar un guardó internacional. Es tracta del premi al projecte més innovador de la indústria musical, que es concedeix cada any en el marc del Mercat Internacional del Disc i de l'Edició Musical, la fira discogràfica més important del món, que acaba d'obrir les portes a Canes.

Actualitzat
El MIDEM, la fira discogràfica més important del món, s'ha inaugurat aquest diumenge a Canes amb una gran notícia per a Sergi Jordà i la resta del seu equip del Grup de Recerca en Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Aquests investigadors continuen triomfant allà on van amb la seva criatura, el "reactable". Aquest instrument col·laboratiu, dotat d'una interfície tàctil sobre la superfície d'una taula, rebrà el guardó al projecte més innovador de la indústria musical que concedeix cada any el certamen discogràfic.

El "reactable" s'ha donat a conèixer a nivell mundial des que la cantant islandesa Björk se'n va enamorar i va decidir incloure'l a la seva maleta en totes les seves gires. A casa nostra, a mans del cantautor Guillamino, va modificar la il·luminació de la torre Agbar durant la celebració del Cap d'Any organitzat per TV3.
Anar al contingut